Valitse ruokapöytääsi kotimaista laatulihaa Hattulasta, Alimmaisen tilalta. Meillä kasvatetaan oxford down lampaita. Rotu on erittäin lihaksikas lammasrotu.
Olemme keskittyneet eläinten hyvinvointiin. Meillä kasvaneet lampaat ja karitsat saavat elää lajityypillisen elämän. Lampaat ruokitaan tilan omilla laadukkailla rehuilla.
Lihankäsittely tehdään Paijan tilateurastamolla Urjalassa. Kokonainen tai puolikas karitsa on paloiteltuna ja vakuumiin pakattuna laatikkoon. Liha säilyy viileässä (max +5 asteessa) 7 vrk pakkauspäivästä. Lihaa ei ole pakastettu joten sen voi pakastaa.
Sis. alv 14 %.
Tuotamme värjäämätöntä villalankaa. Saatavilla on vaaleaa ja tumman ruskeaa/mustaa karstalankaa.
Oxford down taljat ovat paksuja, suuria, melko suoravillaisia ja todella pehmeitä ja muhkeita.
Villa on pesemätöntä joten siinä on luonnon oma lanoliini mukana. 100 % kotimaista oman tilan lampaista karstattua villaa, meidän lampailla ei ole ihosairauksia eikä orf tautia joten villaa voi käyttää myös jalkoihin, joissa haavoja tai rupia.
Vaaleaa lampaan karstavillaa paloina, rullana ja vuohistöppös- kaistaleina. Villan paksuus on n. 4 cm.
Hopean harmaata lampaan karstavillaa paloina, rullana tai vuohistöppös- kaistaleena. Silveri on paksumpaa kuin ”se ihan peisikki”, siinä on myös enemmän lanoliinia.
Hinnat sis. alv 24%, hintaan lisätään toimituskulut.